Rrugëtimi i dyshimtë i PDK-së në një dekadë shfaqet në një dokumentar

Rrugëtimi i dyshimtë i PDK-së në një dekadë shfaqet në një dokumentar

InDoks këtë të dielë transmeton dokumentarin e radhës “PDK, një dekadë e errët” në ora 20:10 në RTV Dukagjini dhe live në Insajderi.

Për më shumë se një dekadë, PDK-ja e krijuar nga Hasim Thaçi dhe e trashëguar nga Kadri Veseli nuk i është ndarë pushtetit. Duke qeverisur që nga viti 2007, e më shumë duke keq-qeverisur. Po e kërkojnë tash edhe një “Dekadë të re”.

InDoks në dokumentarin “PDK, një dekadë e errët” me autor Visar Duriqi, do të sjell në mendjen e publikut momentet të cilat e përshkruajnë dekadën e parë të PDK-së. Me procese gjyqësore të figurave të fuqishme të saj në vend dhe me akuza për krime morbide për liderët e saj jashtë vendit. Me suksese kozmetike e me dështime spektakulare.

Shpalosen edhe momente krizash, aferash e hajni votash. Është një dokumentar për një dekadë të errët në Republikën e Kosovës.

R