Sa janë të rrezikuar fëmijët nga koronavirusi dhe çka duhet të kemi parasysh? – flet pediatri Ramush Bejiqi

Në kuadër të bashkëpunimit mes Gazetës Insajderi dhe Gazetës Shneta, sot kemi intervistuar pediatrin, Ramush Bejiqi.

Sa janë të rrezikuar fëmijët nga koronavirusi dhe çka duhet të kemi parasysh? – flet pediatri Ramush Bejiqi

Sa janë të rrezikuar fëmijët nga koronavirusi?

Si e sheh doktor Bejiqi situatën e krijuar në Kosovë nga koronavirusi në krahasim me vendet e rajonit?

A i kanë fëmijët simptomat e njëjtë të koronavirusit si të rriturit?

Cilat grup-mosha janë më të prekura nga ky virus?

A është vënë ende në përdorim klinika e Pediatrisë për të prekurit me COVID-19?

Bazuar në çka, thotë se Kosova brenda 2 jave do ta tejkalojë koronavirusin?

Në çfarë mënyrë infektohen më së shumti fëmijët?

Si duhet të mbrohen fëmijët nga koronavirusi?

Cila janë këshillat e tij për prindërit?

Çfarë lloj të ushqimit duhet të hanë fëmijët gjatë pandemisë?

Cila është thirrja e tij për punëtorët shëndetësorë?

Cila është lutja e Bejiqit për qytetarët?

Intervista e plotë:

Sa janë të rrezikuar fëmijët nga koronavirusi dhe çka duhet të kemi parasysh? – flet pediatri Ramush Bejiqi

Sa janë të rrezikuar fëmijët nga koronavirusi dhe çka duhet të kemi parasysh? – flet pediatri Ramush Bejiqi

Gepostet von Insajderi am Freitag, 10. April 2020