Por nga e dimë që kjo është bateria e modelit 5G? Ajo ka një numër produkti EB-BN972ABU dhe në këtë kod pas gërmës “B” që vlen për baterinë vjen kodi i telefonit q" />

Samsung u jep një goditje të rëndë atyre që kanë planifikuar të blejnë Galaxy Note 10

Samsung u jep një goditje të rëndë atyre që kanë planifikuar të blejnë Galaxy Note 10

Por nga e dimë që kjo është bateria e modelit 5G? Ajo ka një numër produkti EB-BN972ABU dhe në këtë kod pas gërmës “B” që vlen për baterinë vjen kodi i telefonit që është N970 për Note 10 4G.

Samsung Galaxy Note 10 është bërë një sekret ti hapur por vetë Samsung mund të ketë zbulua një problem fatal të tij.

Sajti i specializuar në lajmet e Samsung GalaxyClub ka mësuar rreth një aplikimi që Samsung ka bërë pranë institutit korean të testimeve KTR për certifikimin e baterisë së Galaxy Note 10.

Dhe është shumë më i vogël sesa ju mund të prisni. Me kapacitet prej vetëm 4,170 Ah, bateria është vetëm 170 mAh më e madhe sesa ajo e Galaxy Note 9.

Por lajmi madh është se kjo bateri nuk ka për ti shërbyer vetëm modelit me ekran më të madh prej 6.75-inç por edhe atij 5G. Në kontrast Galaxy S10 5G ka bateri me kapacitet prej 4,500 mAh.

Shqetësimet për linjën Galaxy Note 10 janë më të mëdha kur e krahasojmë me linjën Galaxy S10. Për shembull modeli 4G Galaxy S10 Plus ka bateri 4,100 mah, 400 mAh më të vogël sesa Galaxy S10 5G çka do të thotë se modeli bazë Note 10 duhet të jetë afro 3,800 mAh, 200 mAh më pak sesa modeli i vogël Note 9 i vitit të kaluar.

Por nga e dimë që kjo është bateria e modelit 5G? Ajo ka një numër produkti EB-BN972ABU dhe në këtë kod pas gërmës “B” që vlen për baterinë vjen kodi i telefonit që është N970 për Note 10 4G.

N972 i përmendur në këtë rast vlen për ose modeli Exynos ose Snapdragon të Galaxy Note 10.