Selimi e quan lajm të mirë reflektimin e KPK-së

Selimi e quan lajm të mirë reflektimin e KPK-së

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, e ka quajtur lajm të mirë reflektimin e Këshillit Prokurorial të Kosovës, pas tërheqjes së SHBA-së nga procesi i përzgjedhjes së kryeprokurorëve dhe anëtarëve të rinj, njofton Insajderi.

Përmes një postimi në Facebook, Selimi ka thënë se vetëm duke bashkuar fuqitë̈ mund të ndryshojmë̈ ligjin, i cili do të rregullojë përzgjedhjen e prokurorëve në mënyrë̈ transparente, objektive dhe me meritokraci.

Në fund Selimi ka shtuar se “organi i akuzës mbetet gardian i shtetit të së drejtës”./Insajderi.com