Selmanaj pas mbledhjes së komisionit: Driton Gashi ka vazhduar lojën e presidentit

Selmanaj pas mbledhjes së komisionit: Driton Gashi ka vazhduar lojën e presidentit

Komisioni hetimor parlamentar për deportimin e gjashtë shtetasve turq nga Kosova ka intervistuar sot shefin aktual të AKI-së Shpend Maxhuni dhe ish shefin e AKI-së Driton Gashi.

Intervistimi i tyre u bë me dyer të mbyllura ndërsa kjo është hera e dytë që Gashi dhe Maxhuni ftohen për intervistim.

Pas mbledhjes deputeti i LDK-së Driton Selmanaj tha se Driton Gashi nuk ishte i gatshëm që të jap deklaratë pasi që siç tha ai Gashi është sjellë sikurse presidenti Hashim Thaci.

Ai tha se deputetët e PDK-së që janë anëtarë të komisionit po bëjnë përpjekje për ta dëmtuar punën e komisionit.

“Nuk do të hyjmë në lojën e presidentit. Nuk do të bëhemi pjesë e skenarëve të presidentit. Nuk po dorëzohemi ta intervistojmë presidentin, ne e kemi ftuar dhe ka ardhur dhe e keni pa. Mos dëshmia e tij është dëshmi, ai nuk dëshiron të flas, por e dimë se ai qëndron pas këtij rasti. Driton Gashi ka vazhduar lojën e presidentit”, tha Selmanaj.