Serbia shpërblen qytetarët e saj të cilët u vaksinuan

Serbia shpërblen qytetarët e saj të cilët u vaksinuan

Serbët që janë vaksinuar në Serbi do të marrin nga 25 euro.

Ky shpërblim për shkak të “përgjegjësisë të treguar gjatë pandemisë COVID-19”.

Presidenti i Serbisë, ka njoftuar ndihma edhe pensionistët dhe të punësuarit, raportojnë mediat serbe.

Vitin e kaluar janë dhënë nga 100 euro për gjithë qytetarët e rritur në mënyrë që ta kalojnë më lehtë krizën shëndetësore dhe ekonomike.

Ndërsa, tash janë në proces të një pakoje tjetër 30+30 për të rriturit. /Insajderi.com