Sërish tërmet në Tiranë dhe Durrës

Sërish tërmet në Tiranë dhe Durrës

Lëkundje e fortë tërmeti u ndje në orën 0:48 në kryeqytet.

Lëkundje e fortë tërmeti u ndje në orën 0:48 në kryeqytet. Sipas informacioneve paraprake tërmeti ka një forcë prej 4.3 ballë dhe epiqendra është në detin Adriatik, jo shume larg nga bregdeti i Gjirit të Lalzit.

Sipas, Instituti të Gjeoshkencave dhe energjisë epiqendra e termetit ishte në Detin Adriatik, 16 km ne veri perendim te Shijakut dhe 32 kilometra në veriperëndim të Tiranës me një thellësi prej 2 kilometrash.

Sipas raportimeve paraprake nuk raportohen dëme dhe nuk dihet nëse do të ketë lëkundje të tjera.