Shënohet Dita e të Pagjeturve të Kosovës

Shënohet Dita e të Pagjeturve të Kosovës

Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur, sot organizon Tubimi përkujtimor në Mejë të Gjakovës.

Tubimi përkujtimor mbahet në kuadër të aktiviteteve për shënimin e Javës për Persona të Pagjetur dhe 27 Prillit – Ditës së të Pagjeturve të Kosovës.

Kurse, pasdite, Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut, organizon aksionin simbolik me rastin e Ditës Kombëtare për Personat e Pagjetur në sheshin “Ibrahim Rugova” në Prishtinë./Insajderi.com