Sherifi: Nëse LAA dhe VV i kanë 60 deputetë shqiptarë, unë do t’i mbështes

Sherifi: Nëse LAA dhe VV i kanë 60 deputetë shqiptarë, unë do t’i mbështes

Deputeti nga Nisma për Kosovën Bilall Sherifi ka deklaruar se është i gatshëm që ta japë votën e tij nëse Vetëvendosje dhe koalicioni LAA i kanë 60 nënshkrime të deputetëve shqiptarë.

Deputeti nga Nisma për Kosovën Bilall Sherifi ka deklaruar se është i gatshëm që ta japë votën e tij nëse Vetëvendosje dhe koalicioni LAA i kanë 60 nënshkrime të deputetëve shqiptarë.

“Le t’i bëjnë 60 nënshkrime të deputetëve shqiptarë, nënshkrimi i 61 do të jetë imi pa asnjë dëmshpërblim”, tha Sherifi.