Sheshel kërcënon në mes të kuvendit serb

"Erdha të shoh se kush guxon të më quaj kriminel lufte, dhe t'ia thyej hundët!"

Sheshel kërcënon në mes të kuvendit serb

Lideri i radikalëve serb ka mbajtur një konferencë për medie në Kuvendin e Serbisë, “për të parë se a do ta quaj dikush sot kriminel lufte”.

Lideri i Partisë Radikale Serbe Vojisllav Sheshel ka thënë sot në Kuvendin e Serbisë se ka ardhur ta mbajë një konferencë për gazetarë, para se gjithash, të sheh se “a do ta quaj sot dikush publikisht kriminel lufte, pasi Kolegji i Apelit i Mekanizmit të Gjykatave Penale në Hagë javën e kaluar e ka shpallur fajtor për krime lufte.

“Kam ardhur sot të shoh se a do të më quaj sot dikush kriminel lufte, dhe menjëherë t’ia thyej turitë. Ja nuk po paraqiten kandidatët, dhe ku është ai fat që dikush të guxoj të paraqitet. Askush, sepse turitë do të shpërthenin si për shaka”, ka thënë Sheshel dhe ka shtuar se “ka ushtruar gjatë fundjavës”./Insajderi.com.