Shkelet me veturë këmbësori në Prishtinë

Shkelet me veturë këmbësori në Prishtinë

Dje në Prishtinë, konkretisht në rrugën “Ferid Curri” ka ndodhur një aksident trafiku në të cilin lëndime ka pësuar një këmbësor. Raporti i sotëm i Policisë njofton se një shtetas i huaj vozitës i veturës ka goditur këmbësorin.

Këmbësori ka pësuar lëndime trupore dhe është dërguar për trajtim mjekësor.

“Ka ndodhur një aksident trafiku në mes të një veture me ngasës mashkull shtetas i huaj dhe një këmbësori mashkull K/Shqiptar. Si pasojë e aksidentit, këmbësori ka pësuar lëndime trupore dhe është dërguar për tretman mjekësor”, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës