Shpërblimet që po ju presin me i fitu sonte në TapQuiz

Shpërblimet që po ju presin me i fitu sonte në TapQuiz

Duke filluar nga ora 19:00, në GjirafaVideo ju mund të luani quizin interaktiv Tap n’All. Sonte dhurohen shpërblime për tre të parët dhe shpërblimi surprise për komentin më interesant.

Regjistrimi ka filluar, regjistrohuni, që të regjistroheni, klikoni këtu.

Tap n’All, prodhimi shumë i dashur nga GjirafaStudios, sonte futet në javën e dhjetë të transmetimit. Tashmë kjo lojë u bë shumë e dashur për publikun, ku numri i lojtarëve vazhdon të rritet.

Duke filluar nga ora 15:00, hapet regjistrimi, dhe nga ora 19:00 ju mund të luani Tap n’All, ku do t’i përgjigjeni 10 pyetjeve me nga 4 alternativa, për të fituar këto shpërblime:

Vendi i parë: Dron Xiaomi
Vendi i dytë: Dëgjuese Wireless
Vendi i tretë: Matës Aktiviteti

Që të regjistroheni, klikoni këtu.

Për këto shpërblime luajnë vetëm ata që janë regjistruar, prandaj mos e leni këtë mundësi të humbasë. Regjistrohuni duke ndjekur këto hapa:

Hyni në GjirafaVideo.com

– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’All by GjirafaVideo”
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz”
– Bëhuni gati për lojë

TapQuiz vazhdon të ju argëtojë dhe shpërblejë edhe nesër me Tap n’Shije dhe të enjten me Tap n’Dije, nga ora 19:00.

Që të regjistroheni, klikoni këtu.