Shqiptari në Gjermani e ndihmon vetë gruan e tij në procesin e lindjes

Shqiptari në Gjermani e ndihmon vetë gruan e tij në procesin e lindjes

Një shqiptar nga Kosova ka bërë një veprim të rrallë, i i cili i ka habitur mediat dhe opinionin gjerman, njofton Insajderi.

Bujar Demhasaj i cili jeton në Schwaigern të Gjermanisë, e ka ndihmuar gruan e tij që të lind në kushte shtëpie.

Përderisa gruaja e tij është në prag të lindjes, Bujari edhe pse u kthye në shtëpi, ai nuk kishte kohë ta dërgonte gruan e tij në spital për të lindur, dhe në këto kushte përmes lidhjes telefonike duke u konsultuar me mjekun Patric Wolfharth për hapat që duhet ndjekur, procesin e kreu me sukses.

Pasi që gruaja e tij kishte lindur, më pas kishe arritur në vend e ngjarjes ekipi i urgjencës./Insajderi.com