Shqyrtohet projektligji për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport, pritet të Shqyrtohet projektligji për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së.

Shqyrtohet projektligji për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport, do të mbajë mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje pritet të shqyrtohet në parim Projektligji për Mbrojtjen e Vlerave të UÇK-së.

Si pikë e tretë e kësaj mbledhje parashihet të jetë, “Shqyrtimi në parim i Projektligjit për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së.”, thuhet në njoftim. /Insajderi.com/

Rendi i ditës

  1. Miratimi i rendit të ditës;
  2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me dt 25.6.2020;
  3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së;
  4. Shqyrtimi Përfundimit të Kryesisë së Kuvendit nr. 07-P- 065 për harmonizimin e emërtimeve dhe fushëveprimeve të Komisioneve;
  5. Shqyrtimi i listës së kandidatëve për Anëtarët e Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore
  6. Të ndryshme.

Vendi: C203 Koha: 13:0