Shtrenjtohen kafet në Kamenicë

Shtrenjtohen kafet në Kamenicë

“Nescafe” që piu i kushtoi 50 cent.

Por, për një të njëjtë, Esat Bajrami nga Kamenica pas dy javësh do të paguajë 20 cent më shumë.

Kjo pasi kafiteritë dhe restorantet e kësaj komune morën vendim ta rrisin çmimin e kafesë me përfundimin e muajit të Ramazanit.

E ky shtrenjtim, këtij  po i duket i lartë. Por një qytetar tjetër thotë se kush s’ka të holla le t’i reduktojë kafet.

Kjo marrëveshje nuk ekziston në letër, por Klan Kosova mëson se pronarët e bizneseve u takuan një ditë më parë dhe ranë në ujdi gojarisht.