Shtyhet dalja në treg e Samsung Galaxy Fold

Shtyhet dalja në treg e Samsung Galaxy Fold

Ndërsa Samsung është përpjekur të jetë i pari që hyn në tregun e smartfonëve me ekrane të palosen, harduerik kritik mund të rezultojë katastrofik për kompaninë nëse nuk shkon siç duhet.

Samsung do të shtyjë daljen në treg të telefonit me ekran që paloset Galaxy Fold. Wall Street Jorunalraportoi se Samsung nuk do të shesë Galaxy Fold të paktën deri muajin e ardhshëm për shkak të problemeve që kishte shfaqur në duart e disa analistëve që parë që patën shansin ti kishin duar për ti testuar.

Gjatë fundjavës kompania vendosi të shtyjë debutimin në Kinë dhe Hong Kong. Sipas raportimeve telefoni kishte shfaqur probleme kur analistët kishin hequr një mbrojtëse të ekranit prej plastike.

Ndërsa Samsung është përpjekur të jetë i pari që hyn në tregun e smartfonëve me ekrane të palosen, harduerik kritik mund të rezultojë katastrofik për kompaninë nëse nuk shkon siç duhet.

The Verge raportoi se modeli i tyre Galaxy Fold kishte dështuar për shkak të papastërtive që kishin hyrë në boshtin që bashkon dy ekranet e telefonëve.

Të tjerë raportonin arsye të ndryshme. Për Samsung opsioni më i mirë që i ngelet gjigantit Korean është të shtyjë debutimin e tij.