Kuvendi ende nuk po ka filluar seancën për mbylljen e lojërave të fatit e cila ishte paraparë të mbahej sot pas seancës për çështjen e kompensimit të orëve.

Shtyhet seanca e Kuvendit për mbylljen e lojërave të fatit

Shtyhet seanca e Kuvendit për mbylljen e lojërave të fatit

Kuvendi ende nuk po ka filluar seancën për mbylljen e lojërave të fatit e cila ishte paraparë të mbahej sot pas seancës për çështjen e kompensimit të orëve.
Fillimisht kjo seancë ishte shtyer për mungesë të kuorumit e as tash nuk po fillon për të njëjtën arsye.

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli i ka dhënë 15 minuta pauzë deputetëve të kthehen në sallë.

Kujtomë se pas dy vrasjeve që ndodhën në Suharekë e Lipjan, Kuvendit mbajti seancë të jashtëzakonshme dhe miratoi një rezolutë për mbylljen e Lojërave të Fatit.