Shtyhet seanca për dialogun

Seanca për dialogun shtyhet për një kohë të pa caktuar pas zhvillimeve të fundit.

Shtyhet seanca për dialogun

Seanca e cila është plenare për raportimin rreth dialogut e cila është planifikuar të mbahet sot dot ë shtyhet për një kohë të pacaktuarl.

Kështu ka njoftuar përmes një emaili, Kuvendi I Republikës së Kosovës.

“Me kërkesë të propozuesit të rezolutës dhe pajtim të grupeve parlamentare, shtyhet vazhdimi i seancës plenare të Kuvendit, i paraparë për sot në orën 10:00”, thuhet ndër tjerash në Njoftim.

E gjithë kjo pas aktakuzave që janë ngritur nga Gjykata Speciale ndaj presidentit, Hashim Thaçit dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veselit. /Insajderi.com/