Seanca shtyhet për javën tjetër

Seanca shtyhet për javën tjetër

Mos prezenca e deputetëve të koalicionit PAN dhe Listës Serbe ka bërë që vazhdimi i seancës konstitutive të shtyhet për javën tjetër.

Adem Mikullovci, kryesues i seancës ka thënë se jemi të detyruar të vazhdojmë javën tjetër pasi që Lista Serbe dhe PAN mungojnë, raporton EO.

Të pranishëm në seancë ishin 59 deputetë,