Si e zbuluan gazetarët në Çeki që po hetohej ‘Curri’ disa javë para se të arrestohej ai dhe grupi i tij?

Si e zbuluan gazetarët në Çeki që po hetohej ‘Curri’ disa javë para se të arrestohej ai dhe grupi i tij?

Një raport hulumtues doli në Çeki disa javë para se të arrestohet Curri në Kosovë .

Në dokumentarin “Mafiozi Shqiptar” sqarohet se si gazetarët  çeke  kuptuan që po hetohet Curri para se atë ta arrestonte Policia në Kosovë.

Dokumentarin e plotë mund ta gjeni këtu.

InDoks edhe më herët kishte raportuar për këtë figurë të botës së biznesit e i dyshuar edhe si mafioz, por në këtë dokumentar do të sjellim një profil krejt tjetër të tij. Me krejt lidhjet që i ka me botën e krimit. Me botën e politikës. Spiunazhit ndërkombëtarë. Është një histori e madhe që sillet rreth një grupi të vogël, por të fuqishëm njerëzish.