fbpx

Si i la menaxhmenti i “Llamkos-it” rreth 450 punëtorë pa punë

Si i la menaxhmenti i “Llamkos-it” rreth 450 punëtorë pa punë

Kryetari i Sindikatës së Punëtorëve të Llamkosit, Ragim Hasani ka treguar për gjendjen e fabrikës së “Llamkos”.

Dokumentarin e plotë mund ta shikoni këtu

Ai ka thënë se gjendje momentale në fabrikën “Llakmos”, është e mjerueshme, duke shtuar se mungojnë edhe gjërat elementare.

Dokumentarin e plotë mund ta shikoni këtu

Në intervistën e tij për Indoks Hasani ka bërë fajtorë menaxhmentin e fabrikës, duke thënë se nga keqmenaxhimi i tyre, ata i lanë pa punë rreth 450 punëtorë.

Dokumentarin e plotë mund ta shikoni këtu

Indoks në dokumentarin “Njeriu i oligarkut rus – Mashtrimi milionësh i shtetit”, ka shpalosur hulumtimin se si arriti deri te falimentimi i fabrikës “Llamos”.

Dokumentarin e plotë mund ta shikoni këtu

Dokumentarin e plotë mund ta shikoni duke klikuar këtu

InDoks | Njeriu i oligarkut rus – Mashtrimi milionësh i shtetit

InDoks | Njeriu i oligarkut rus – Mashtrimi milionësh i shtetit Si ia arriti një biznesmen kosovaro-britanik i lidhur me një oligark rus, ta blejë një ndër fabrikat më të rëndësishme? Si falimentoi dhe i pa punë afro 500 punëtorë?

Posted by Insajderi on Sunday, 17 February 2019