Sikur në luftë, shiu rrënon gjithçka në objektin e shkencave Matematiko-Natyrore dhe të Filologjisë

Sikur në luftë, shiu rrënon gjithçka në objektin e shkencave Matematiko-Natyrore dhe të Filologjisë

Objekti i  fakultetit të shkencave Matematiko-Natyrore dhe të Filologjisë, është përfshirë i gjithi në ujë i pasojë e shiut të madh.

Ky shi ka shkaktuar dëme të mëdha jo vetëm objektit por edhe pajisjeve që gjenden brenda në të, shkruan Insajderi.

Video: 

Punëtorët teknik kanë dal  në ndihmë duke u munduar ta ndalin rrjedhjen e ujit.

Nga fotot shihet që uji pikon edhe nga lart kështu duke u përfshirë i gjithë objekti në ujë.

Më poshtë gjeni fotot e bashkangjitura: