Simmons: I kam shkruar Kurtit për skandalet e EULEX, por ende asnjë fjalë nga ai

Simmons: I kam shkruar Kurtit për skandalet e EULEX, por ende asnjë fjalë nga ai

Ish-kryetari i gjykatësve të EULEX-it, Malcolm Simmons, ka thënë se i ka shkruar kryeministrit të Kosovës një letër për një serë parregullsive në EULEX.

Por thotë se përgjigje nga Kurti s’ka marrë – as edhe një fjalë.

Ai i ka replikuar një përdoruesi të rrjetit social Twitter, i cili tha se “Kurti do ta ketë vështirë të ndryshojë sistemin”.

”Z. Kurti e ka pranuar letrën dhe deklaratën time para disa javësh. Ka pasur shumë komente nga mediat në Kosovë, por asnjë fjalë nga Z. Kurti. Koha do ta tregojë”, pasoi përgjigja e Simmons.

Ditë më parë, presidentja e Kosovës Vjosa Osmani, e ka shtyrë afatin e EULEX-it në Kosovë për edhe një vit tjetër. /Insajderi.com