Simpatizantët e tyre u rrahën me karrige në Mat – Borovci e Abrashi shihen së bashku

Simpatizantët e tyre u rrahën me karrige në Mat – Borovci e Abrashi shihen së bashku

Simpatizantët e Hazir Borovcit dhe ata të Arban Abrashit ishin rrahur mesvete në degën e Matit në Prishtinë gjatë zgjedhjeve të brendshme në LDK, shkruan Insajderi.

Partia e tyre i kishte përjashtuar këta dy nga kandidimi në degë apo nëndegë.

Por Borovci e Abrashi janë parë së bashku në Kuvendin zgjedhor të degës së LDK-së në Lipjan.

Arban Abrashit dhe Hazir Borovcit, duket që iu ka ndikuar ndëshkimi që patën nga partia, pas rrahjes që ndodhi në këtë degën e III në Prishtinë, e që rezultoi edhe me disa të arrestuar.

Pamje nga rrahja e LDK-së në Mat./Insajderi/