Kush është kryeministri yt i ardhshëm?

Sondazh në Insajderi: Kënd do ta votonit për kryeministër?

Sondazh në Insajderi: Kënd do ta votonit për kryeministër?

Gazeta Online Insajderi sjellë për lexuesit e saj një sondazh i cili ka për qëllim që të matë disponimin e kosovarëve për zgjedhje të reja dhe mbi të gjitha për të matur se cili nga liderët e partive kosovare gëzon mbështetjen më të madhe për t’u bërë kryeministër i vendit.

VOTONI: