Sondazhi i Insajderit për deputetët: Këto janë rezultatet për 20 kandidatët e parë

Sondazhi i Insajderit për deputetët: Këto janë rezultatet për 20 kandidatët e parë

Gazeta Insajderi ka bërë një sondazh ku ka pyetur lexuesit e saj se këndë dëshirojnë ta kenë përfqaësues të tyre në Parlamentin e Kosovës.

Në një listë prej 20 kandidatëve për deputetë nga të gjitha partitë politike, lexuesit e Insajderit janë përgjigjur me Po ose Jo, për deputetin që dëshriojnë ta shohin në Kuvendin e Kosovës, pas zgjedhjeve të 6  tetorit.

Më poshtë mund të shihni përgjigjet për deputetët të cilët janë votuar për për dhe kundër.