Sonte ndizen qirinj për t’i nderuar mjekët e infermierët që vdiqën nga Covid-19

Sonte ndizen qirinj për t’i nderuar mjekët e infermierët që vdiqën nga Covid-19

Oda e Profesionistëve Shëndetësor do të ndezë qirinjët për t’i nderuar profesionistët shëndetësor të cilët humbën jetën shkak i COVID-19.

Oda e Profesionistëve Shëndetësor ka kërkuar edhe nga gjithë qytetarët që në këtë orë për nderim të jetërave të humbur të profesionistëve shëndetësorë të fikin dritat për një minutë heshtje.

“Përmes kësaj komunikate Odat e Profesionistëve Shëndetësor bëjnë thirrje institucioneve shëndetësore që sot me datë 20 gusht 2020, në orën 21.00 para çdo institucioni shëndetësor të ndizen qirinjë në nder të profesionistëve shëndetësor të cilët humbën jetën nga Covid 19, si dhe të shërbej si mbështetje të profesionistëve shëndetësor të cilët vazhdojnë luftën kundër Covid 19. Njëkohësisht bëhet thirrje edhe për të gjithë popullatën që në orën 21.00 të bashkëngjiten në këtë nderim duke fikur dritat për një minutë heshtje”, thuhet në komunikatën e Odes së Profesionistëve Shëndetësor. /Insajderi.com/