Sonte transmetohet dokumentari i InDoks ‘Policë dhe kriminelë’

Sonte transmetohet dokumentari i InDoks ‘Policë dhe kriminelë’

Imazhi i Policisë së Kosovës si një nga institucionet më të besueshme në vend, i ndërtuar nga OJQ të dyshimta, del të mos jetë i tillë.

Pjesëtarë të kësaj force janë përfshirë në vrasje të rënda, #vjedhje#trafikim me #drogë e qenie njerëzore. Madje as dhomat e dëshmive në #Polici nuk ishin të sigurta nga policët.

#InDoks në këtë dokumentar, me autor Visar Duriqi, do të zbulojë detaje të reja të hetimit kundër policit që dyshohet se kreu vrasje në #Suharekë, të reja rreth hetimit për invalidët veteranë që mashtruan Policinë e tash edhe janë graduar. Detajet e një rasti ku policë e prokuror dyshohet se u përfshinë në një vjedhje të disa mijëra eurove në një bastisje janë shpalosur në tërësi në këtë emision.

Sa policë po hetohen, akuzohen e gjykohen për krime të rënda? Kush janë drejtuesit më të larët të kësaj force që janë zhytur në krim e kontrollohen nga politika?

Përgjigjet e këtyre pyetjeve i mësoni të dielën në ora 20:10 në RTV DukagjiniDukagjini dhe live në Insajderi./ Insajderi.com

InDoks Promo | Policë dhe kriminelë

InDoks #Promo | Policë dhe kriminelëImazhi i Policisë së Kosovës si një nga institucionet më të besueshme në vend, i ndërtuar nga OJQ të dyshimta, del të mos jetë i tillë. Pjesëtarë të kësaj force janë përfshirë në vrasje të rënda, #vjedhje, #trafikim me #drogë e qenie njerëzore. Madje as dhomat e dëshmive në #Polici nuk ishin të sigurta nga policët.#InDoks në këtë dokumentar, me autor Visar Duriqi, do të zbulojë detaje të reja të hetimit kundër policit që dyshohet se kreu vrasje në #Suharekë, të reja rreth hetimit për invalidët veteranë që mashtruan Policinë e tash edhe janë graduar. Detajet e një rasti ku policë e prokuror dyshohet se u përfshinë në një vjedhje të disa mijëra eurove në një bastisje janë shpalosur në tërësi në këtë emision.Sa policë po hetohen, akuzohen e gjykohen për krime të rënda? Kush janë drejtuesit më të larët të kësaj force që janë zhytur në krim e kontrollohen nga politika?Përgjigjet e këtyre pyetjeve i mësoni të dielën në ora 20:10 në RTV Dukagjini Dukagjini dhe live në Insajderi

Gepostet von InDoks am Samstag, 20. April 2019