Sonte transmetohet dokumentari “Milionerët”

Sonte transmetohet dokumentari “Milionerët”

Kosova ka një klasë politike e të cilën të tillë e bëri lufta. Milionerë janë edhe ata që i ikën luftës. Edhe ata që silleshin korridoreve të Kremlinit kur u bë lufta.

Milionerë janë edhe ata që ishin kundër luftës. Të tillë janë edhe ata që janë pro shtetit të Kosovës e edhe ata që janë kundër tij.

Sa vlejnë pasuritë e tyre dhe si i fituan ato, këto përgjigje i mësoni në dokumentarin “Milionerët” me autor Visar Duriqi.

Sonte  në 20:10 në RTV Dukagjini dhe #live në Insajderi.