Sot Dita Ndërkombëtare e Librit

Sot Dita Ndërkombëtare e Librit

23 Prilli shënon Ditën Ndërkombëtare të Librit dhe të Drejtave Autoriale, njofton Insajderi.

Është bërë traditë në Kosovë që për nder të kësaj  date të organizohen aktivitete që lidhen me rëndësinë e librit.

Kjo datë ishte përzgjedhur në vitin 1995, por kishte filluar të shënohet nga viti 2003.

Në këtë synohet sensibilizimi që çdoherë njerëzit të jenë të kujdesshëm ndaj librit. /Insajderi.com