Sot fillon faza e katërt e dezinsektimit në Prishtinë, këto janë oraret

Sot fillon faza e katërt e dezinsektimit në Prishtinë, këto janë oraret

Sot fillon faza e katërt e dezinsektimit në Prishtinë.

Dezinsektimi do të bëhet çdo ditë nga ora 20:00 deri në 00:00 në lagjet e caktuara si më poshtë:

27.07.2019 : Parku i qytetit, Aktash, Qyteza Pejton, Qendra e qytetit, Lagjja e muhaxherëve, Vellusha ( Blloqet, Shtëpia e pleqëve), Tophane

28.07.2019 : Dardania, Lakrishte, Arbëri, Shkabaj, Ulpianë, Zona industriale, Kazerma Adem Jashari

29.07.2019 : Prishtina e re (Vetërnik, Qëndresa, Lagjja Nic), Kodra e trimave dhe Vneshtat

30.07.2019 : Bregu i Diellit, Lagjja e spitalit, Kalabria, Kolovicë dhe Kolovicë e re

31.07.2019 : Tasligje, Velani,Gërmi, Mat, Sofali, Taukbahqe.

01.08.2019 : Hajvali, Barilevë, Prugovc, Bërnicë e epërme dhe Bërnicë e poshtme, Besi, Bardhosh, Tenezhdoll, Vranidoll.