Sot hapet panairi i librit në Prizren

Sot hapet panairi i librit në Prizren

Sonte në orën 20:30 hapet panairi i librit “Prizreni 2019”. Panairi do të qëndrojë hapur deri të dielen.

Në këtë edicion do të marrin pjesë shtëpitë botuese nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Turqia.

Gjatë mbrëmjeve në qendrën e Komunës së Prizrenit do të këtë programe letrare në ambient të hapur ku do të marrin pjesë autorë të ndryshën.

Ky panair në Prizren shënon edicionin e 11-të.