Sot mbahet seanca e jashtëzakonshme për mbylljen e Lojërave të Fatit

Sot mbahet seanca e jashtëzakonshme për mbylljen e Lojërave të Fatit

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka bërë të ditur se përveç çështjes së kompensimit të orëve, sot do të mbahet seancë e jashtëzakonshme edhe për mbylljen e lojërave të fatit – ka thënë Veseli.

“Lojërat e ashtuquajtura të fatit do të mbyllen përfundimisht. Sot kemi seancë të jashtëzakonshme me atë rend të ditës, të thirrur nga kryeministri Ramush Haradinaj. Po ashtu kemi seancë për kërkesën e 42 deputetëve për situatën e krijuar në arsim për kompensimin e orëve. Dhe kemi vendosur që më 11 prill të kemi seancë për 45 pika të papërfunduara nga seancat e kaluara. Më 12 prill do të kemi seancë të rregullt, të premten”, ka thënë Veseli.

Pas dy vrasjeve që ndodhën në Suharekë e Lipjan, Kuvendit mbajti seancë të jashtëzakonshme dhe miratoi një rezolutë për mbylljen e Lojërave të Fatit.