Sot pritet të zgjedhet rektori i UP-së

Sot pritet të zgjedhet rektori i UP-së

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës, do të mblidhet sot.

Në këtë mbledhje të Këshillit Drejtues të UP-së, pritet të bëhet intervistimi i kandidatëve dhe zgjedhja e rektorit.

Siç bëhet e ditur, mbledhja do të nis në ora 10:00./Insajderi.com