Sot protestohet me tenxhere, tupan e tepsi

Sot protestohet me tenxhere, tupan e tepsi

Nga Presidenti i Kosovës, u paralajmëruar që këtë javë do të bëhet edhe Qeveria e re.

Ndërsa, LDK, si parti e dytë, po thotë që janë gati ta marrin përgjegjësinë.

Por, partia e parë që doli në zgjedhje, po thotë që kjo është vjedhje e pushtetit dhe jo-kushtetuese.

Andaj, është bërë thirrje për një protestë.

Kjo me tenxhere, tupan e tepsi, duke bërë zhurmë në ora 20:00./Insajderi.com