Sot vetëm gjysmë ore pritje në Merdarë

Sot vetëm gjysmë ore pritje në Merdarë

Gjatë mëngjesit të së martës, gjatë daljes nga Kosova, pritjet në të gjitha pikë kalimet kanë qenë më të shkurta se ditëve të fundit.

Sipas Qendrës Kombëtare Për Menaxhim Kufitar, sot pritjet më të gjata janë në Merdarë. Tek kjo pikë kufitare, pritjet janë të gjata 30 minuta ndërsa, tek Dheu i Bardhë jo më gjatë se 20 minuta.

Ndërsa, kolona të veturave nuk ka as gjatë hyrjes dhe as gjatë daljes.

Në pikat e tjera kufitare, pritjet gjatë hyrjes dhe daljes nga Kosova nuk janë më shumë se 3 deri në 10 minuta./Insajderi.com