Specialja fton inspektorin e AKI-së, Burim Ramadani për të dëshmuar

Specialja fton inspektorin e AKI-së, Burim Ramadani për të dëshmuar

Gjykata Speciale ka ftuar Inspektorin e Përgjithshëm të AKI,  Burim Ramadani që të dëshmoj në cilësinë e dëshmitarit.

Njoftimin e ka bërë të ditur AKI përmes një njoftimi për media.

“AKI njofton opinionin publik se Zyra e Prokurorit të Specializuar ka dërguar fletëthirrje për dëshmitar për Inspektorin e Përgjithshëm të AKI, Burim Ramadani”, thuhet në njoftim.

Më tej bëhet e ditur se në fletëthirrje precizohet se Ramadani urdhërohet të paraqitet si dëshmitar për t’u marrë në pyetja nga Zyra e Prokurorit të Specializuar, në datën e caktuar.

Gjykata Speciale në Hagë

“Në fletëthirrje nga ai është kërkuar që “të ofrojë detaje në lidhje me lokacionin e tij fizik dhe gjeografik gjatë kohës së luftës, dhe të ofrojë dokumentacion përfshirë këtu edhe fotografi dhe të dhëna tjera nga periudha nga 1 janar 1998 deri 31 dhjetor 2000”.

“Ramadani është plotësisht i vetëdijshëm për obligimet ligjore në raste të këtilla, sikurse edhe që beson se ky është një gabim teknik dhe si i tillë do të qartësohet më tutje”, thuhet në njoftim./Insajderi.com