Studentët shqiptarë në Maqedoni “përdhosin” himnin kombëtar shqiptar

Studentët shqiptarë në Maqedoni “përdhosin” himnin kombëtar shqiptar

Unioni Studentëve Shqiptar-UNSH dhe anëtarët e kësaj organizate, nuk kanë respektuar dhe nderuar himnin kombëtar shqiptarë.

Në një video të publikuar të shtunën me (22 qershor) – shihet se si gjysma e sallës e cila ishte e mbushur me studentë gjysma e tyre injorojnë himnin kombëtarë teksa nuk ngrihen në këmbë.