Sulmi terrorist në Urën e Londrës përmes fotove

Sulmi terrorist në Urën e Londrës përmes fotove

Minutat e parë të së dielës së 4 qershorit e gjetën Londrën të terrorizuar nga tri sulme të një pas njëshme që ndodhën rreth Urës së Londrës.

Autoritetet policore në Britani kanë konfirmuar se gjashtë persona kanë vdekur dhe 48 të tjerë janë lënduar.