Sulmohet gruaja për të cilën u raportua gabimisht se vjedh fëmijë

Sulmohet gruaja për të cilën u raportua gabimisht se vjedh fëmijë

Sot në media dhe rrjete sociale bëri bujë imazhi i një gruaje me pamje të çuditshme, e për të cilën thuhej se kidnapon fëmijë që sheh vetëm në rrugë.

Me të dal në media fotoja e saj, qytetarët e pothuajse të gjitha qyteteve nisën të tregojnë se e kanë parë në komunat e tyre.

Ajo sot u ndalua në qytet edhe nga policia, por e cila më pas u la e lirë, pasi nuk kishte ndonjë akuzë për të.

Derisa po ecte në sheshin ‘Adem Jashari’ në Lipjan, gruaja që thuhet se është nga komuniteti rom të Podujevës, sulmohet nga disa fëmijë.

Pos brohoritjeve që fëmijët ia bëjnë asaj, njëri nga ta e godet dhe e rrëzon për toke.