Tahiri publikon vendimin se i ka hedhur 5 mijë euro në konto të shtetit

Tahiri publikon vendimin se i ka hedhur 5 mijë euro në konto të shtetit

Ish-deputeti Labinot Tahiri, ka bërë të ditur se ka hedhur pesë mijë euro në xhirollogarinë e shtetit, pas thirrjes së kryeministrit në detyrë, Albin Kurti për ndihmë nga diaspora.

Ai ka thënë se meqenëse Fondacioni “Labinot Tahiri” mbushet pikërisht nga dora e shqiptarëve si në vend dhe në Diasporë, 80% nga dora e gurbetqarëve, unë iu përgjigja Qeverisë dhe Shtetit si Diasporë, përcjell Insajderi.