Tani drejtpërdrejt nga pikat kufitare – mund të shihni sa do t’ju duhet të prisni

Tani drejtpërdrejt nga pikat kufitare – mund të shihni sa do t’ju duhet të prisni

Janë aktivizuar kamerat nëpërmjet të cilave i mundësohet shoferëve të cilët kanë qasje në internet të shikojnë situatën e vendkalimeve kufitare në kohë reale.

Deri sa tani jemi në sezonin e verës dhe fluksi i mërgimtarëve rritet, qytetarët mund t’i shohin familjarët e tyre teksa sa kalojnë nëpër pikat kufitare.

Të gjithë ata që udhëtojnë në drejtim të vendkalimeve kufitare Hungari-Serbi, Maqedoni-Kosovë, Kroaci-Serbi si dhe Serbi-Maqedoni, përmes kamerave online mund ta përcjellin nëse ka kolona në kufirin përkatës dhe me këtë rast do të kenë mundësi që të planifikojnë udhëtimin më mirë.

Për të parë kamerat online në këto vendkalimeve mund të klikoni këtu