Tarraca e QKUK-së zhytet nga bërlloku [FOTO]

Tarraca e QKUK-së zhytet nga bërlloku [FOTO]

Një nga tarracat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), është zhytur nga bërlloku.

Këtë e kanë bërë të ditur përmes një foto në faqen “Vrojtuesit e lagjes”, raporton Gazeta Insajderi.

Ndërkohë që mbeturinat në kryeqytet janë të shumta dhe hedhën vend e pa vend. /Insajderi.com