Tash e 12 vite, shqiptari që jeton në Turqi shtron iftare për kosovarët

Tash e 12 vite, shqiptari që jeton në Turqi shtron iftare për kosovarët

Tash e 12 vite, fondacioni “Ejup Sulltan” në muajin e Ramazanit, shtron iftare për banorët e Prishtinës.

Iskender Janova, koordinator i këtij fondacioni i cili i takon kombësisë shqiptare por që jeton në Turqi, ka treguar për Insajderin punën e fondacionit.

“”Dy çadra i organizojmë, një këtu(në Prishtinë) e një në Vushtrri. Përgatitja bëhet për dy mijë persona”, ka thënë Janova.

Ai ka treguar edhe për arsyen e ardhjes së tij në Kosovë.

“Unë jam kosovar dhe po vij nga Turqia me hangër bashkë iftar me kosovarët”, është shprehur ai.

Ky fondacion përveç që shtron dy mijë iftare, u jep me vete rreth 500 personave në shtëpitë e tyre iftarin e gatshëm.

Janova ka treguar që iftari shtrohet për të gjithë qytetarët./Insajderi/

Mbi "Bororamiz" – brenda Iftarit falas në Prishtinë

Mbi "Bororamiz" – brenda Iftarit falas në Prishtinë

Gepostet von Insajderi am Dienstag, 21. Mai 2019