fbpx

Tash përmendet për selektor – rruga e Hasit deri në kombëtare

Tash përmendet për selektor – rruga e Hasit deri në kombëtare

Fjala është për Besnik Hasin, futbollistin e lindur në Gjakovë, i cili ka bërë karrierë në Belgjikë, duke zhvilluar gati 300 ndeshje në ligën e parë të këtij shteti dhe duke qenë pjesë e Ligës së Kampionëve me Anderlechtin.

Hasi karrierën si profesionist e ka nisur në dy sezonet në Liri në Ligën e Dytë të Jugosllavisë. Në fillim të 90-ave shkoi në Kroaci, prej nga transferohet në Belgjikë, ku luan për Genkun, Anderlechtin, Lokerenin dhe Cercle Bruggein.

Lexoni si u bë Besnik Hasi pjesë e ekipit konbëtar të Shqipërisë.