Të dhënat e fundit të pritjeve në pikat kufitare në Kosovë

Të dhënat e fundit të pritjeve në pikat kufitare në Kosovë

Bashkëatdhetarëve që po vinë në Kosovë nuk po u bjen të presin më shumë se 3 deri në 5 minuta nëpër pikat kufitare.

Sipas Qendrës për Menaxhimin e Kufirit në dy pikatë më të frekuentuara, Merdare dhe Dheu i Bardhë, pritjet për të dal nga Kosova janë 5 deri në 10 minuta kurse për të hyrë në Kosovë 3-5 minuta.

Pritjet 3-5 minuta janë edhe në pikat e tjera kufitare Jarinjë, Multivodë, Muçibabë.