Telekomi: Nuk jemi përballur me sulm kibernetik

Telekomi: Nuk jemi përballur me sulm kibernetik

Telekomi i Kosovës ka njoftuar se janë përballur të dielën me asnjë sulm kibernetik.

Demantuan raportimet se Telekomit i është hakuar numri i “IP”, përcjell Insajderi.

“Telekomi i Kosovës nuk e ka këtë numër të IP adresave siç pretendohet, ndërsa që në matjet tona të brendshme nuk është vërejtur as edhe një sulm e lëre më ajo që po pretendohet”, thuhet në njoftim.

Ky institucion kërkoi që konsumatorët të mos shqetësohen për shërbimet që marrin nga kompania publike. /Insajderi.com

 

Telekomi i Kosovës është sulmuar me lajme të rrejshme dhe shumë të dëmshme për biznesin tonë. Nuk jemi sulmuar e as nuk…

Posted by VALA on Sunday, 28 February 2021