Telekomit i bllokohen llogaritë bankare

Telekomit i bllokohen llogaritë bankare

Telekomit të Kosovës, i janë bllokuar llogaritë bankare.

Se pse ka ndodhur ky bllokim ende nuk dihen aryset. Gazeta InFokusi e ka kontaktuar Drejtorin e Telekomit, Bedri Istrefi mirëpo ai nuk është përgjigjur në pyetjet e gazetës.

Telekomi i Kosovës është future në krizë të thellë financiare tani e sa kohë për shkak të borxheve të shumta të akumuluara.

Telekomi është kompani publike e transformuar në shoqëri aksionare, në të cilën operon telefonia fikse dhe ajo mobile Vala. Operatori Vala ka mbi 1.2 milion konsumator në nivel vendi.

Kjo kompani ka përafërsisht 2 mijë e 400 punonjës, kurse paga mesatare llogaritet të jetë mbi 730 euro.