Temperatura të larta në Kosovë

Pritet të ketë temperatura të larta në Kosovë.

Temperatura të larta në Kosovë

Sot dhe gjatë ditëve të ardhshme do të mbajë mot I nxehtë  me temperature të larta.

Temperaturat do të arrijnë në 32 gradë Celsius.

Në pjesën veriore të Dukagjinit të enjten do të ketë mundësi për riga afatshkurta të shiut, ndërsa pjesa tjetër e territorit të Kosovës mbetet nën ndikimin e rrezeve të diellit.

Edhe ne ditët e ardhshme priten temperature të lartë në vend. /Insajderi.com/