Tërmet në Shqipëri

Tërmet në Shqipëri

Një tërmet tjetër ka ndodhur në Shqipëri.

Magnituda ka qenë 2.5, ndërsa epiqendra ka qenë në Lushnje dhe thellësia 25 km.

Prej disa ditësh tashmë në Shqipëri regjistrohen lëkundje të tilla të tokës. /Insajderi.com